Η στρατηγική ΕΚΕ του Δειπνοσοφιστήριον Catering εκτείνεται προς τέσσερις συγκεκριμένες κατευθύνσεις:

Επισιτισμός
Το γεγονός ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε η επιβίωση για αρκετούς ανθρώπους έχει καταστεί δύσκολη, καθώς και το ότι δραστηριοποιούμαστε -μεταξύ άλλων- στον κλάδο του επισιτισμού και της τροφοδοσίας, καθιστά επιτακτική την ανάμειξή μας σε αυτόν τον τομέα, ως κύρια δράση εταιρικής υπευθυνότητας, προσφοράς και αλληλεγγύης. Με όχημα το φορτηγάκι μας, διανέμουμε καθημερινά μερίδες εκλεκτού φαγητού σε ιδρύματα, συλλόγους και φορείς σε ολόκληρη την Αττική. Το φαγητό προέρχεται είτε κατευθείαν από την κουζίνα μας είτε από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε καθημερινά (φαγητό που δεν έχει διατεθεί, το οποίο μεριδοποιείται και συσκευάζεται πριν καταλήξει στους αποδέκτες).

Πολιτισμός
Ως κατεξοχήν εταίρος εμβληματικών μουσείων της Αττικής (στον τομέα της εστίασης), το Δειπνοσοφιστήριον Catering παρέχει την υποστήριξή του σε εκθέσεις Τέχνης, Ιστορίας, Επιστήμης, Γραμμάτων και στέκεται αρωγός σε πολιτιστικά δρώμενα που προάγουν την κουλτούρα. Παράλληλα οργανώνει μουσικές βραδιές γαστρονομίας, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς.

Περιβάλλον
Φροντίζουμε συστηματικά να απαλύνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα, εφαρμόζοντας μία πλειάδα δράσεων, που ξεκινάει από τη συλλογή μπαταριών, χαρτιού, γυαλιού και πλαστικού με σκοπό την ανακύκλωση και καταλήγει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και νερού και την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων. Πιστεύουμε σε μια επιχειρηματικότητα που νοιάζεται για τον άνθρωπο και ταυτόχρονα σέβεται τον πλανήτη και τους φυσικούς του πόρους.

Εθελοντισμός
Ενθαρρύνουμε τους εργαζομένους μας να συμμετέχουν σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς, όπως αναδασώσεις, δενδροφυτεύσεις, αιμοδοσία, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες (αγώνες δρόμου), καθαρισμούς κ.ά. για την ανάδειξη καθολικά αποδεκτών στόχων και σκοπών.