Το Δειπνοσοφιστήριον Catering ενισχύει με εκλεκτό μαγειρεμένο φαγητό φορείς, ιδρύματα, σωματεία και οργανώσεις που αποδεδειγμένα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο βοηθώντας ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και μεμονωμένα άτομα να σταθούν όρθιοι στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα. Ακολουθούν οι φορείς- προγράμματα με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

Όλοι μαζί μπορούμε
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Πιο αναλυτικά, δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδία που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος κ.ά.

Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Τα συσσίτια της μεγαλύτερης μητρόπολης της χώρας προσφέρουν καθημερινά τον άρτον τον επιούσιον, σε περισσότερα από 60 σημεία – ενορίες εντός Αττικής και σε περίπου 200 συνολικά σε όλη τη χώρα. Από την πολύ σημαντική και αθόρυβη δουλειά που γίνεται επωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

MKO Αποστολή
Η Αποστολή ιδρύθηκε το 2010 από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τη μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με εθνική και διεθνή εμβέλεια στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο. Στόχος και συνεχής επιδίωξή της είναι να γίνει το μέσο, το εργαλείο και ο ταπεινός συντελεστής ανακούφισης ανθρώπων. Μεταξύ άλλων παρέχει παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής προς τους ασθενείς από Alzheimer και τους περιθάλποντές τους, μέσω του Καρέλλειου Πρότυπου Κέντρο Alzheimer. Στη Μονάδα παρέχεται η δυνατότητα μακράς διαμονής 25 ατόμων, βραχείας διαμονής 5 επιπλέον ασθενών και λειτουργεί Κέντρο Ημέρας υποστήριξης 200 ανοϊκών ασθενών.

Ένωση Μαζί για το Παιδί
Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Συνολικά τα σωματεία της Ένωσης προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Μπορούμε
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε, σε τακτά χρονικά διαστήματα διαθέτει φαγητό, πρώτες ύλες και σνακ σε ομάδες ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, στοχεύοντας στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και στην καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.