Επικεφαλής στο πρόγραμμα ΕΚΕ Περίσσευμα Καρδιάς είναι η 2η γενιά των ιδρυτών - ιδιοκτητών της εταιρείας, νέοι άνθρωποι με καινούριες ιδέες και θέληση για προσφορά, στους οποίους και ανήκει η ιδέα για τη συστηματοποίηση των σχετικών δράσεων. Η ανάμειξή τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της εταιρείας στον τομέα της ΕΚΕ αποτελεί στρατηγική κίνηση που εγγυάται το μέλλον και την αρμονική ανάπτυξη του Δειπνοσοφιστήριον Catering.

Χρήστος Καψάλης

«Χρειαζόμαστε επιχειρήσεις που να μην νοιάζονται μόνο για τα κέρδη, αλλά να ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους ακόμη και αν δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ πελάτες τους. Έτσι σκεφτόμαστε, έτσι ενεργούμε».

Μαριαλένα Χριστοφιλέα

«Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ξεκινάει από το ατομικό χρέος. Κανείς δεν επιτυγχάνει στη ζωή του χωρίς υποστήριξη από τους άλλους και η ανταπόδοση αυτής της υποστήριξης στην κοινωνία μέσα στην οποία αναπτύσσεται μια επιχείρηση δημιουργεί έναν αέναο κύκλο επιτυχίας για όλους».

Πάνος Καψάλης

«Σε μια περίοδο όπου το κράτος αδυνατεί να βοηθήσει τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, οι επιχειρήσεις καλούνται μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης να αναλάβουν αυτόν το ρόλο, να κάνουν το παραπάνω και ταυτόχρονα τη διαφορά».

Γιώργος Χριστοφιλέας

«Το να σώσεις τον πλανήτη, να βοηθήσεις ανθρώπους να βγουν από τη φτώχεια ή να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να είναι πιο χαρούμενοι στην καθημερινότητά τους, όλα αυτά συνδέονται με ένα τρόπο, διότι το να προσπαθείς για ένα μόνο από αυτά αρκεί για να έχεις αποτελέσματα και στα...